Servicii / Spalatorie Haine Bucuresti Curatatorie Haine Bucuresti


Spalatorie Haine Bucuresti Curatatorie Haine Bucuresti

Iti oferim mai mult timp liber prin serviciile de spalatorie haine in Bucuresti!

 

Iti oferim cele mai bune servicii de curatatorie haine pentru ca ne dorim sa devenim partenerul tau de incredere, cel pe care te bazezi pentru a se ocupa de aspectele vietii de zi cu zi. Suntem mereu cu un pas inainte pentru ca ne dorim sa raspundem prompt nevoilor tale.
Stim ca ai un numar mare de responsabilitati zilnice, ca exista prea putine ore in zi pentru tot ceea ce-ti propui.
In goana cotidiana, noi ne dorim sa-ti aducem un sentiment de relaxare stiind ca poti scapa acum de micile indatoriri administrativ-gospodaresti, atat de necesare dar si atat de obositoare. Atunci cand ai nevoie, apeleaza la noi si vei stii ca ai garantat un program mai putin incarcat.
Serviciile noastre de spalatorie / curatare vin la pachet cu servicii de preluare si livrare. Serviciile Perla de spalatorie haine sunt la cele mai inalte standarde dar si la un pret rezonabil.

Spalatorie Haine Bucuresti

Haine perfecte pentru un look perfect!

 

De cate ori nu ti s-a inamplat sa pleci dintr-un magazin dezamagit ca haina care ti-a picat cu tronc nu iti vine turnata asa cum credeai? De cat timp nu ai mai imbracat bluza preferata din cauza acelui mic defect la buzunar?
Rochia ta descusuta de anul trecut, pantalonii lui de la costum care acum sunt putin largi sau lenjeria de pat preferata. Indiferent de problema pe care o ai, noi suntem aici pentru a te ajuta! Oferim servicii de rotusuri croitorie pentru femei ( fuste, bluze, rochii, veste, pardesie, mantouri si alte articole vestimentare) si pentru barbati ( pantaloni, veste, sacouri, costume, pardesie, paltoane si alte articole vestimentare).
Specialistii de la Spalatoria Perla iti stau acum la dispozitie pentru a te ajuta sa-ti retusezi hainele noi sau sa ti le remodeleze pe cele uitate de mult intr-un colt al sifonierului din cauza unor defecte.


Spalatorie Haine Bucuresti Curatatorie Haine Bucuresti

Nu renunta inca la perechea de pantofi preferata! Noi iti oferim servicii de reparatii incaltaminte simplu si rapid!

 

Utilizarea zilnica a unei anumite perechi de incaltaminte poate duce in timp la uzura acesteia. In majoritatea cazurilor, suprafetele de contact cu solul sunt cele ce sunt predispuse de cele mai multe ori la o deteriorare mai rapida, din aceasta categorie facand poarte talpa si tocul articolelor de incaltaminte. Mai mult decat atat, imbinarile realizate printr-un proces de lipire sau cele realizate prin cusaturi sunt cele ce se uzeaza relativ usor si, prin urmare, se pot desprinde atunci cand te astepti mai putin.
Atata timp cat partea superioara, adica fata incaltamintei, este nedeteriorata nu este necesar sa renunti la perechea preferata de pantofi! Diversele reparatii in aceste cazuri sunt relativ usor de realizat. De asemenea, majoritatea incaltamintei este fabricata astfel incat, in cazul anumitor probleme ce pot aparea, sa poata fi reparata fara probleme. Dezlipirea unei talpi, ruperea unui fermoar, schimbarea unui toc sau deteriorarea unui brant sunt aspecte ce se pot repara extrem de rapid si ce implica costuri intr-adevar minime.
Noi ne dorim sa te ajutam rapid si simplu in cazul aparitiei acestor tipuri de probleme. Iti oferim cele mai rapide si eficiente servicii de reparare incaltaminte!

Formular comanda